Agenţii Dezinformatori ai Noii Ordini Mondiale – David Icke, Alex Jones şi Zeitgeist

Cineva NU doreşte să afli adevărul.

În timp ce unii, imediat cum deschid gura, sunt eliminaţi, alţii vorbesc liniştiţi de ani de zile. În timp ce autentici cercetători ai NWO, ca William Cooper, John Todd, Randall N. Baer, Phil Schneider, Kent Hovind şi Fritz Springmeier, sunt omorâţi sau băgaţi în puşcărie [ori la spitalul de nebuni, ca pe fiul sorei bunicii mele materne, fostul ofițer de radare militare NATO, în Armata României, Suditu Bogdan], … alţii îşi vând cărţile şi DVD-urile în toată lumea, iar colac peste pupăză, mai apar şi la Radio-TV.

În clip, apar, John Todd, William Cooper, Fritz Springmeier şi Kent Hovind!

mark-dice-shill

„Sunt şi întotdeauna au fost, luciferieni şi internaţionalişti. Singura lor preocupare este acapararea puterii politice şi economice. Sunt hotărâţi să câştige pentru ei controlul total al bogăţiei, resurselor naturale şi putere asupra oamenilor de pe întreaga planetă. Intenţionează să transforme lumea conform concepţiei lor al unui stat socialist-luciferic-totalitarian. În acest proces, vor elimina toţi creştinii, iudeii şi ateiştii.”

Citez sfârșitul articolului de pe blogul meu principal: „PS: o secundă, să nu crezi că încerc să le iau apărarea evreilor, mai ales că-i ştim foarte bine de călăi ai României. Ce este scris mai sus, are valabilitate globală, nu locală; unde da, evreii ne-au distrus şi ne distrug în continuare, cu scopul de a transforma România într-o Palestină de rezervă, în cazul în care or să fie obligaţi de războiul cu naţiunile vecine, să părăsească Israelul. Îmi explic comportamentul lor, prin faptul că destinul de popor, le-a fost deturnat în momentul crucial al răstignirii lui Hristos, pentru că, dacă îl acceptau ca Mesia[aşa cum şi este], nu mai erau păcăliţi, să lucreze ca neam timp de 2000 de ani, la slăbirea statelor-naţiuni de pe tot globul, în scopul instaurării împărăţiei lui antihrist; moment în care, dacă o parte din ei se vor trezi[şi e scris în Biblie, că o fărâmă, îşi vor da seama de înşelare], vor fi masacraţi la rândul lor… ceea ce arată, că timp de 2000 de ani, au fost la rândul lor, nişte idioţi utili ai Frăţiei Babiloniene a lui Lucifer.”

Articol ImportantDoctrina Şoc – Ordinul Francmasonilor şi Conexiunile Iezuiţilor Illuminati

„Antihristul va împuternici Vaticanul ca autoritatea absolută în toate celelalte biserici, toate religiile și toate confesiunile. Apoi, va începe cea mai mare persecuție a creștinismului suferită vreodată.” – Viziunile părintelui Elpidios pentru venirea lui Antihrist, ne dau fiori !

Îţi doresc ca în Anul 2012, să cauţi sincer tot ce doreşti să afli, pentru că în felul acesta o să fi cu adevărat ajutat de adevăratul Dumnezeu, Acela despre care stâpanii lumii materiale, şi implicit ai sistemelor artificiale religioase, le este frica, şi NU vor ca tu să afli !!!

În încheiere, postez şi urarea lui Eufrosin: „Un an nou plin de bucurie, pace, sănătate și împliniri tuturor celor de bună credinţă, iar vrăjmașilor României și ai Lui Hristos numai atât: să se împlinească Psaltirea şi molitfele Sfântului Vasile cel Mare peste voi toți!

Update 12.11.2013 – Ăcesta şi acesta cred că sunt articolele[şi o parte din acţiunile mele] ce au deranjat pe ‘cineva’ care a încercat să mă asasineze prin iradiere cu microunde atunci când am fost prin Bucureşti în trecutul apropiat. „[…] practic nu exista doctori antrenati in recunoasterea efectelor iradierii cu microunde, inafara de cei care sunt parte din acest program.” Deci, imediat mi-am dat seama de atacul primit; dar spun clar aici: doar prin grija Proniei Divine ! Modul a fost simplu: tipul a trecut cu arma portabilă pe lângă mine, m-a iradiat aşa cum se face scanarea la aeroport, iar mie ‘parcă mi-au luat foc capul şi plămânii pe interior într-o secundă, asta făcându-mă să-mi dau seama că a fost o armă portabilă cu o tehnologie asemănătoare cuptorului cu microunde. Fiind întuneric în autobuzul cu pricina, am avut dezavantajul de a nu putea observa faţa atacatorului, dar nici nu m-am grăbit să-l confrunt, gândindu-mă că e posibil să aibe şi altceva letal, aşa că pentru început, mi-am schimbat poziţia pe scaun, în sensul că m-am culcat, astfel folosind întunericul în favoarea mea de data aceasta, şi în secunda în care mi-am schimbat poziţia, au dispărut şi senzaţiile de ‘coacere pe interior’; iar la prima staţie, am coborât alergând… În scurt timp am devenit atât de deshidratat încât am băut peste 5 L de apă în seara aceea[e nebunie 5L, n-am băut în viaţa mea atât, plus că la toaletă am eliminat puţină urină comparativ cu volumul de apă băut; ca să nu mai spun că am eliminat un scaun mirosind foarte puternic a carne arsă şi stricată, de îmi venea să vomit de miros!!!!], apoi am înghiţit Propolis şi Spirulină la greu, am mai cumpărat şi alte vitamine, plus neurotonice[pentru refacerea neuronilor afectaţi sau măcar protecţia celor sănătoşi], al căror dozaj a fost mare.. adică, în mod normal le-aş fi luat în peste 1 lună, dar eu le-am consumat în câteva ore. Totul a fost real, şi în nici nu caz nu a fost vreun produs al imaginaţiei mele. PS: la început, am consumat câteva zeci de aspirine pentru a împiedica îngroşarea sângelui şi oprirea inimii[ce deja începuse să încetinească; de abia mi-am ţinut calmul, ştiind că panica nu va ajuta la găsirea de soluţii, mai ales că eram singur printre străini] … iar dacă aş fi greşit autodiagnosticarea, din cauza proprietăţilor vasodilatatoare ale aspirinelor, aş fi riscat să îmi aduc din prostie, propria sinucidere, printr-o provocare a cel puţin unei hemoragii interne, masive… dar a fost decizia corectă, inspirată de Providenţă. 🙂

6 comentarii la “Agenţii Dezinformatori ai Noii Ordini Mondiale – David Icke, Alex Jones şi Zeitgeist

  1. Cand vorbesti de apocalipsa, diavol, manipulari, societati secrete, teoria conspiratiei si asa mai departe, in ochii mei acea persoana nu face nimic altceva decat sa se incarce pe sine si pe altii negativ cu aceste lucruri. Biblia vorbeste amanuntit de Apocalipsa si de falsul Profet. Oare de ce? Ne avertizeaza sau ne ghideaza? Saccsiv e in mod cert un blog dubios care nu vorbeste de dragoste si de impacarea de suflet, deci de Dumnezeu Creatorul tuturor lucrurilor. E aceasi atitudine pe care au avuto Cavalerii Templieri care au omorat cu sabia in numele bisericii. Saccsiv e cel putin un fel de „Martorii lui Iehova” care dupa cum stim e cea mai mare secta din lume la ora actuala. Site-ul saccsiv se bazeaza tocmai pe un public care nu pune intrebari si care e prost informat. Un public otv-ist. Este trist ca acest blog e zi de zi pe locul 1 in reteaua wordpress, dar asta nu face altceva decat sa reflecte disperarea romanilor si teribilismul pe care il cauta acestia. Stim cu totii de la tv „Breaking News”, „Soc”, „Cod Rosu”, „Incendiar” toate tampeniile astea cu care astia incearca sa ne reprogrameze. Lumea in care traim, devine din ce in ce mai complexa si oamenii din ce in ce mai tampi, dar pt. mine un lucru este cert, si dupa asta ma ghidez: Cand toti au aceasi idee, fa ca tine, pt. ca atunci cand multi gandesc la fel, foarte putini gandesc suficient. Adevarul se afla mereu in minoritate.

  2. Nu pot sa cred !!! Incredibil…nu am cuvinte! In sinea mea cunosc naivitatea anumitor persoane si usurinta cu care sunt manipulate, in special acele persoane dezinformate si indoctrinate… dar totusi,(inca sunt ultragiat de ceea ce am vazut pe blogul astuia)! Am incercat sa-mi potolesc curiozitatea, citind pe blogul tau despre acest individ , desi nu-mi pierd timpul cu astfel de inutilitati cum ar fi acest saccsiv, si am urmarit link-urile pe partea de commenturi… iar ceea ce am putut citi acolo…..omg! Incerc sa-mi dau seama ce sentiment ma strabate… nu stiu daca ar trebui sa rad sau sa ma intristez cand mi se ofera anumite fragmente ale realitatii!… oamenii care comenteaza pe acel blog il venereaza pe acest individ, ii atribuie chiar un rol divin asemanandu-l cu un sfant iar el ironic si plin de ipocrizie isi bate joc atat de acestia cat si de intregii crestini, etc… nu pot sa cred! Ma refer si sunt inmarmurit de naivitatea persoanelor si imbeciliateta acestora! Nu vreau sa tratez cazul saccsiv ca individ si manipulator pentru ca suntem satui de astfel de cazuri! Acesta este un exemplu la scara mica ca implementarea unei ordini mondiale sau incoronarea antichristului va functiona! Acesta este si scopul: experimente la scara mica respectand etaloanele, care stau la baza acestui plan: frica, ura, manipulare, dezinformare!

  3. Eric Jon Phelps:
    « Albert Pike şi Mazzini au fost folositi de iezuiti pentru a concepe trei războaie mondiale pentru a restaura Papei puterea universală.
    Unii neagă existenta acelei scrisori. Dar trebuie să retinem că ea a fost expusă la Muzeul Britanic timp de mai multi ani. Până când, cumva, a dispărut pur şi simplu!
    Aşadar, cu adevărat ei au conceput trei războaie mondiale care au fost calculate să facă din Papa MONARHUL UNIVERSAL AL PLANETEI.
    Edward Stanton, Abraham Lincoln’s Secretary of War:
    «Războaiele nu sunt purtate pentru a înfrânge un duşman, ci pentru a crea o conditie.»
    Urmările războiului au oferit Romei o ocazie de aur pentru a institui un alt mecanism care urma să conducă omenirea cu un pas mai aproape de NOUA ORDINE MONDIALĂ.https://www.youtube.com/watch?v=MK4HWfp4P80&feature=youtu.be

  4. Pingback: 2012 şi schimbarea conştiinţei, demascate – evenimente şi învăţături fabricate de illuminati | OasteaDigitală

Lasă un comentariu