Puşcaş Marin contra a 30 de poliţişti

Reclame

4 comentarii la “Puşcaş Marin contra a 30 de poliţişti

 1. Chiar nu pricep, este un videoclip care arată un om care luptă pentru ceva, ce ros mai au comentariile atât timp cât nu fac nimic, acel om făcea ceva, era modul său de a protesta!

  • Comentariul acela este un mod patentat de a ajunge la generaţia tânără cu explicaţii şi legături care într-un fel [poate] nu au legătură cu clipul/rile, dar indirect ajuta la crearea unei imagini de ansamblu pentru puştani. Este riscant ce fac, posibil să-mi ‘fur’ şi nişte înjurături pe tema asta de la cei care nu au nevoie de aşa ceva, dar pe moment merge bine strategia, şi îmi asum înjurăturile… 😀

   • Filmuletul asta face cit un tratat ca cel scris de N. Iorga despre cresterea si descresterea unui imperiu. Asa ceva e nepretuit prin puterea de simbol dar si de ilustrare a ESENTEI societatii in cauza. Nu faci nimic riscant, faci ceva pozitiv ! Continua si toata lumea va cistiga ! Succes !

 2. Dragut ca isi arata pasiunea in acest conflict. Insa zice ca e in regula sa raneasca si omoare oameni din alte locuri sau nationi, tari ca Iraq, etc

  Apoi care era problema daca erau inarmati? Vezi neanarmatii Evreii in fata Nazistilor sau regimul lui Stalin, Mao, etc iar acum Obama.

  Iar daca se declara cetateni USA atunci trebuie sa inghita tot ce le cere guvernul lor. 911, GMO, TSA, NDAA, DHS, ETC…

  Discutia era alta daca se declara om si proteja drepturile fiecarui individ, negociand pace. Singura cetatenie libera este a Cerurilor in Imparatia lui Dumnezeu.

  Adica, Pilat I-a zis lui Isus: „Nu vorbești cu mine? Nu știi că am autoritate să Te eliberez și am autoritate să Te răstignesc?”

  Isus i-a răspuns: „N-ai avea nici o autoritate asupra Mea dacă nu ți-ar fi fost dată de sus! Acesta este motivul pentru care cel care Mă dă în mâinile tale este vinovat de un păcat și mai mare.”

  De atunci Pilat a încercat să-L elibereze, însă iudeii strigau: „Dacă-L eliberezi, nu ești prieten al Cezarului! Oricine se face pe sine rege este împotriva Cezarului!”

  Aceeasi poveste si in zilele noastre… nu crezi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s