Internet 2 vs TU

Democraţiile occidentale din Australia, până în Anglia şi Statele Unite ale Americii, au început implementarea cenzurii dictatoriale asupra Internetului, cu nişte proiecte de legi pe care nici China comunistă NU a avut curaj să le aplice. Cu acordul preşedintelui Obama, majoritatea lumii dezvoltate a început să accepte planurile pentru monitorizarea activităţii online de catre Guvern, şi a traficului de Internet, de către Pentagon.

Trebuie să facem tot ce putem, pentru a păstra Internetul liber şi democratic, în aşa fel încât să putem descoperii în continuare informaţii adevărate, pentru că sigur NU le vom primi de la Mass-media.

În următoarele săptămâni, am să lucrez la un articol despre modurile de protecţie împotriva cenzurii abuzive a NWO!  Până atunci, uite o ştire care îmi dă speranţă: „Cutia libertăţii”. Aparatul care ocoleşte cenzura dictatorilor pe internet.

Reclame

Un comentariu la “Internet 2 vs TU

  1. „Cutia Libertatii” poate functiona asa cum scrie in articol. Este simplu, ca o retea de „net” prin care sunt legate mai multe calculatoare, fara sa aibe acces la internet. Este doar o retea. Acest lucru este posibil.
    Acum 5-6 ani sau mai bine, cand Internetul era in crestere la noi in tara, au aparut „celebrele si vestitele” retele de cartier, cum le numeam noi. Erau tot felul de retele legate prin cabluri, cu huburi, switchuri si apoi au rasarit si routerele. Nu toti aveam Internet, asa ca reteaua functiona fara net. Exista si acum programul odc, dc++, strong dc, nu stiu exact daca te mai poti lega si fara net la astfel de hub de odc. Atunci nu mereu aveam internet, dar mergea sa ma conectez la hub-urile respective si sa fac schimb de informatii cu ceilalti, fara sa am acces la Internet. Acest dispozitiv wireless, inlocuieste firu, principiul de functionare ar trebui sa fie la fel !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s