Evitaţi al III-lea Război Mondial ~ Discurs către umanitate

„… Doar bazele din România vor mai functiona, de aceea vor fi ţinta atacurilor punctuale ale aviaţiei ruseşti. În sfârşit, Misin îşi aruncă ochiul (pre)vestitor şi asupra României. Aceasta nu va intra în război, conducerea ţarii fiind mai preocupată să-şi păstreze fotoliile, sub presiunea maselor nemulţumite…” – Articol: La vară, Turcia va porni un război, care se va răsfrange şi asupra României

______________________________________________________________________________________

ArticolPROFEŢIILE CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL despre Turcia, Grecia, Cipru şi CUM ÎNCEPE RĂZBOIUL MONDIAL

„- Turcii îşi au coliva pregătită. Va veni peste ei o mare nenorocire. Va fi o ciocnire în Marea Egee. Noi însă nu vom suferi mare rău. Cei mari se vor ingriji…Constantinopolul va trebui să fie din nou în stăpânirea grecilor. Ne va ajuta Dumnezeu, deoarece suntem ortodocşi.” / „Tu nu trebuie să te mâhneşti şi să te temi de Turcia, căci ea se va destrăma. O vor destrăma chiar aliaţii ei, în Bosnia se va forma un stat musulman (în acea vreme nu exista acest stat). Dar acest fapt se va întoarce împotriva lor, a musulmanilor, deoarece în acest fel se va crea mai tarziu şi statul Kurd în inima ei (a Turciei).” / „Turcia se va dezmembra. Aceaslă dezmembrare, nouă, grecilor, ne va fi de folos. Atunci ţinuturile noastre vor fi eliberate. La fel şi Constantinopolul, va fi eliberat şi va redeveni oraş grecesc. Biserica Sfânta Sofia se va deschide şi se va sluji din nou in ea.

„- Gheronda, cum imi voi da seama ca razboiul se apropie?

– Cand vei auzi la televizor de mutarea granitelor maritime, atunci va veni si razboiul.

– Si care state vor participa la acest razboi?

– Asculta, dupa provocarea turcilor, rusii vor cobori in stramtori, dar nu ca sa ne ajute pe noi. Ei vor avea alte interese. Insa, fara sa vrea, ne vor ajuta pe noi. Atunci turcii, ca se apere stramtorile, care au importanta strategica, vor concentra acolo si alte forte. Pentru aceasta vor retrage trupele din teritoriile ocupate. Atunci celelalte tari ale Europei, Anglia, Franta, Italia si inca cinci-sase state ale Uniunii Europene vor vedea ca Rusia va ocupa teritorii si isi vor spune: “Nu mergem si noi acolo ca sa luam niste teritorii?”  Toti insa vor dori “partea leului”. Si astfel vor intra si europenii in razboi.

– Noi ce vom face? Armata greceasca va lua parte la acest razboi?

– Nu. Guvernul va hotari sa nu trimita armata. Trupele grecesti vor pazi doar granitele. Faptul ca ele nu vor lua parte la acest razboi va fi pentru noi o mare binecuvantare a lui Dumnezeu. Caci cei care vor participa la razboi se vor pierde... Atunci, fiindca grecii se vor infricosa, multi se vor intoarce la Biserica, la Dumnezeu si se vor pocai. Si, pentru ca va exista pocainta, grecii nu vor pati nimic rau. Dumnezeu se va milostivi de Grecia, deoarece lumea se va intoarce catre Biserica, catre monahism si vor incepe sa se roage. Multi turci se vor boteza crestini. Atunci imparatul Constantin va mijloci ca orasul Constantinopol sa fie dat grecilor. Acest imparat este evlavios, este bun.

–  Gheronda, ne vor da Cetatea Constantinopolului noua?

– Ne-o vor da nu pentru ca vor voi, ci pentru ca aceasta solutie va servi intereselor lor. Dar acestea pe care ti le spun acum sa nu le spui nimanui, caci te vor cerde nebun. Pentru ca acum inca nu a venit timpul pentru acestea.

Aceasta discutie cu Staretul a avut loc în 1991, când înca slujeam în armatã..

Altã datã, Staretul mi-a spus: Guvernarea cetãtii de cãtre greci va fi atât militarã cât si politicã.

Am cunoscut trei ofiteri care merseserã la Staret. Unul dintre ei mi-a spus:

“Staretul Paisie mi-a spus cã voi fi conducãtorul unitatii militare din Constantinopol”.

Celorlalti doi însã nu le-a spus nimic.

Odatã un grup de închinãtori a mers la Staret. Unul dintre ei studia arhitectura la Politehnica din Xanthi. La un moment dat, Staretul s-a întors cãtre el si i-a spus, desi îl vedea pentru prima oarã.

“Tu, ca arhitect, vei participa la construirea Cetatii, deoarece Constantinopolul va fi construit din nou”.

Aceasta a spus-o arãtându-l cu degetul în fata tuturor. Apoi s-a întors cãtre mine si mi-a spus:

“Si tu Anestis, vei merge în cetate. Amândoi veti merge – si a aratat catre mine si prietenul meu – dar cu alt scop”.

______________________________________________________________________________________

Dialectica hegeliană, prezintă trei metode/etape de dezvoltare dialectică:

  1. o teză – generatoare de reacţie;
  2. o antiteză – care contrazice sau neagă teza;
  3. şi tensiunea dintre cele două, fiind rezolvată prin intermediul unei sinteze.

Deşi acest model este deseori numit după Hegel, el nu l-a folosit niciodată ca formulare specifica. Hegel atribuie terminologia lui Kant. Dialectica este, cum susţine Hegel, o metodă care admite, in mod constitutiv, contradicţia. Raţionamentul lui Hegel este urmatorul: Lumea posedă raţionalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Ea nu este o ingrămadire haotică de obiecte. Ea este în permanentă mişcare şi dezvoltare. Totul este dat de la bun inceput. Totul are o finalitate. Termenul de dialectică hegeliană indică menţinerea părtii utile a unei idei, lucru, societate, etc. simultan cu deplasarea ei dincolo de limitările sale. În conformitate cu principiile dialecticii hegeliene, politicile actuale se străduiesc să creeze o problemă generatoare de reacţie, urmată de implementarea unei soluţii premeditate. Atacul înscenat de americani pe  9/11 (World Trade Center), “justifică” declanşarea de razboaie (Irak, Afganistan) şi minimalizează incredibil libertaţile omului pe plan mondial în numele siguranţei naţionale, mondiale, a antiterorismului şi a controlului individual de orice tip. Apare sistemul BIG Brother şi cumplitul Patriot Act, care în fapt, era un document conceput anterior evenimentelor, insă se aştepta motivaţia solidă pentru a fi semnat şi implementat! Lumea trebuia să-l perceapă ca fiind oportun, real, credibil şi iminent!!!! Prin această manipulare crasa la nivel politic, noi, cetaţenii obişnuiti ai planetei,  privim cum se prăvăleşte lumea, şi cum ne dispar rand pe rand toate  libertăţile câştigate în sute de ani. Nu crâcnim, ci acceptam! De ce? Pentru că ni s-a infătisat în toată splendoarea  dusmanul perfect al tuturor:  TERORISTULAcest inamic invizibil, criminal, odios, neprevăzut, care ne pândeste la tot pasul. Teroristul invizibil, care (teoretic) se poate afla după orice colţ, şi poate dormita în orice prieten, coleg, vecin… In acelaşi context, se regăsesc şi măsurile premeditate referitoare la Codex Alimentarius, pandemii, epidemii, gripe aviare/porcine, cardurile cu cipuri, paşapoartele biometrice, cardurile de sănătate etc. În privinţa cenzurii, Wikileaks-ul lui Julian Assange, deţine rolul tezei generatoare de reacţii, creând tensiuni, care vor conduce la majore interdicţii privind utilizarea liberă a Internetului. Totul va fi controlat, sau cel puţin asta vor oculţii, dar să sperăm ca oamenii se vor uni şi vor neutraliza multe din planurile lor! Criza financiară, tot în acest fel a fost declanşată, pentru ca oamenii disperaţi să accepte votarea cedarii de către guvernele corupte, a suveranităţii naţionale, în favoarea unor entităţi nedemocratice şi private ca FMI, Banca Mondială sau Uniunea Europeana cu funcţionarii săi NEaleşi democratic, dar care scriu proiecte de legi ce se aplică tuturor celor peste 500 de milioane de cetăţeni ai săi. – Dictatura financiară, soluţia dictată de grupul Bilderberg pentru rezolvarea crizei actuale! Sursa de inspiraţie: Lorylex

______________________________________________________________________________________

Iezuiţii RomeiMasoneria şi celelalte grupări oculte, au perfecţionat Dialectica Hegeliană în privinţa impunerii planului lor malefic asupra lumii libere. Pentru ca oamenii sa voteze ei înşisi planul oculţilor, intâi au creat o problema, cum ar fi cea a terorismului, a crizei financiare sau a cenzurii internetului… iar apoi au venit cu soluţia, care este de fapt ceea ce ei doreau de la început să impună lumii, dar în felul acesta pervers, au reuşit să prostească popoarele, în a vota de bunăvoie nişte legi, 100% în defavoarea lor – aşa… ca nişte oi ce îşi votează singure execuţia !!!” – Articol: Vaticanul propune o Nouă Ordine Mondială

______________________________________________________________________________________

„Presedintele Barack Obama a anuntat joi noua strategie de aparare a SUA, care prevede, printre altele, intarirea prezentei militare americane in regiunea Asia-Pacific, transmite BBC. Liderul american a prezentat documentul intitulat “Defense Strategic Review” in cadrul unei conferinte de presa facute la Pentagon, in prezenta secretarului Apararii, Leon Panetta. Reactia Chinei nu a intarziat sa apara, presa de stat avertizand Statele Unitesa nu-si mai incoarde muschii”.” – Articol: Trezirea Dragonului Rosu? CHINA avertizeaza SUA “sa nu-si mai incordeze muschii”

„Forta militara a Chinei creste pe zi ce trece. Statele Unite trimit trupe in Australia, ca raspuns. Deoarece tensiunea creste intre cele doua superputeri, Max Hastings avertizeaza in legatura cu o amenintare la pacea lumii, potrivit Daily Mail.” „Cu toate acestea, totul se schimba. China a devenit o mare putere economica si tinde sa ajunga si una militara. Spectrul unui conflict armat intre superputeri, care nu a mai avut loc din 1953, se intrevede la orizont.” „Marina chineza este in plina dezvoltare, achizitionand avioane si sisteme sofisticate de rachete. In acest an, China a refuzat accesul navelor americane in porturile sale. Washingtonul este din ce in ce mai sensibil la faptul ca bazele sale din Pacificul de Vest au devenit vulnerabile la rachetele chineze.” – Articol: Al treilea razboi mondial va fi intre SUA si China?

„Americanii ar fi nebuni sa nu se pregătească. In Europa sunt staționați 80.000 de militari americani si peste 20.000 de angajați civili (1.500 dintre ei se afla in baza de la Mihail Kogălniceanu). Pana acum, americanii considerau misiunile din Europa “as easy as pie”, adevărate concedii de odihna. Acum “concediul” s-a terminat! Europa a devenit o zona riscanta.” – Articol: Armata SUA se pregătește de război civil

„Economia americană se va prăbuşi. Va fi haos. Legea marţială va fi instituită. Băncile se vor închide. Militarii vor asigura legea. Fascismul se va instaura în America.  Şi, cum ceea ce se întâmplă în America, e un semnal pentru întreaga lume, aceasta înseamnă că în anul 2012, în întreaga lume ar trebui să ne aşteptăm la evenimente asemănătoare…” – Articol: Gerald Celente:” In 2012 în SUA va fi haos şi se va institui legea marţială”

„Potrivit unor surse de încredere, China a încercat să avertizeze Rusia despre planurile SUA şi NATO să iniţieze un conflict armat la nivel mondial. Se relatează ca acest conflict a fost mutat de pe tabla de desen la un stadiu de activare. Potrivit unor surse secrete, atât chineze cat şi ruseşti, planurile SUA şi NATO să includă, printre altele, implozia deliberată a economiilor inSUA şi  UE, distrugerea sistemelor financiare ale lumii , precum şi lansarea unui război convenţional masiv în întreaga America de Nord, Africa şi Asia , precum şi Orientul Mijlociu. In planurile de război se numără eliberarea agenţilor de război biologici conceputi pentru a ucide milioane de oameni dacă nu miliarde de oameni. Strategiştii NATO se bazează pe abilitatea lor de a apela la pace atunci când conflictul va fi la cel mai ridicat nivel, pentru a cere instituirea unei “Noii Ordini Mondiale”, sub pretextul de a preveni distrugerea planetei şi a civilizaţiei aşa cum o ştim. – NSNBC de Dr. Christof Lehmann.” – Articol: NATO se pregăteşte pentru al-III-lea Război Mondial

______________________________________________________________________________________

Înarmarea

Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii.

Apasă pe link: prosistemhaha.wordpress.com/ToateProfeţiileOrtodoxe

– Toate popoarele Europei si Americii, draga generale – incepu balcanicul – se inarmeaza in modul cel mai febril pentru un nou razboi. Cine nu vede asta? Acest lucru de-abia e un secret pentru ciobanul din munte, cu atat mai putin pentru oamenii care traiesc in orase si urmaresc treburile omenesti. In cursa inarmarii, dintre popoarele Asiei deocamdata merg in pas cu Europa si cu America doua-trei popoare, cum sint Japonia, Turcia, intr-o oarecare masura Persia si Afganistanul. Marea China se rafuieste cu ea insasi si face sangeroase exercitii militare pe fiii sai, pregatindu-se astfel, si fara sa o stie, pentru macelarirea fiilor altora. Dar cei ce si-au impovarat constiinta cu raspunderea pentru primul razboi mondial se vor incarca si cu raspunderea pentru razboiul care sta sa vina: sint popoarele rasei albe, popoarele numite crestine. In pregatirile pentru noul razboi, sau pentru noile razboaie, ei se afla inaintea tuturor celorlalte popoare si semintii de pe globul pamantesc. Iar ca lumea sta inaintea unui nou razboi, o marturisesc urmatoarele: 1. Pregatirile pe fata si in secret ale popoarelor amintite; 2. Bugetele militare, care la toate statele intrec incomparabil cheltuielile cu orice alta destinatie, si intrec de departe bugetele militare dinaintea razboiului trecut; 3. Activitatea febrila a nenumaratelor fabrici de armament, munitie, gaze toxice, aparate electrice si electromagnetice de razboi, prectam si masa sporita de lucratori si de productie din aceste fabrici; 4. Constructia febrila de nave militare si alte mijloace de razboi navale; 5. Efectivele crescute ale armatelor regulate fata de cele de dinainte de razboi; 6. Echipele de savanti cu inalta calificare angajati de unele state, care isi pun inteligenta si energia in slujba descoperirii sau perfectionarii gazelor toxice ucigase si altor mijloace chimice de razboi pe uscat, pe apa, sub apa si in aer; 7. Aliantele si gruparile secrete cu scopuri militare ale unor state si popoare; 8. Foarte dezvoltatele servicii de spionaj, cu ajutorul carora un stat afla planurile de razboi si inventiile secrete destinate razboiului ale altor state. Acestea sint dovezile — dar exista si semne prevestitoare ale unui nou razboi, printre care: neincrederea crescanda dintre state, ura rasiala si nationala, si mai ales presentimentul intunecat general si nelinistea generala a spiritelor de pe toate cele cinci continente. La aceasta, un voitor de bine poate raspunde: „Toate acestea sint asa cum spui. Vedem si noi asta. Dar toate pregatirile de razboi nu duc neaparat la razboi: fiindca in paralel cu pregatirile de razboi merg si pregatirile de pace”[1]. Merg, da, dar merg ca un copil in urma unui urias, ca un car cu boi in urma carelor de foc. Daca ar fi sa personificam razboiul si pacea, razboiul ar trebui sa-i spuna pacii: „Eu trebuie sa ma micsorez, iar tu sa cresti”. Dimpotriva – ia seama! – razboiul spune pacii: „Cu pregatirile tale tu, copile, ascunde-ma, apoi alearga pe strazi si striga ca eu nu exist si, indeobste, nici nu voi exista!” Chiar si propaganda verbala a pacii serveste multora in scopuri de razboi. Si astfel, in zilele noastre se adevereste inca o data spusa prorocului: Pace, pace, si pace nu este (Ier. 8,11). Despre pace se vorbeste in ziua de azi atat de mult nu pentru ca e pace, ci fiinca pacea este in primejdie — asa cum despre cinste nu se vorbeste mult cand exista cinste si despre sanatate atata timp cat tine sanatatea. Sau nu vedeti, ca militar, ca multe convorbiri de pace sint intrebuintate ca tactica de razboi camuflata? Oamenii spun: „Pace, pace”, si pace nu este! Si intr-adevar, generale, nu am avut pace dupa incheierea Razboiului Mondial. Daca a avut-o cineva, au avut-o papuasii si bosimanii mai degraba decat oamenii albi. In fapt, a existat un armistitiu, nu pace. Am avut si avem pregatire febrila pentru un nou razboi — la fel ca in cazul unui armistitiu. De cand Germania a cerut armistitiu in 1918 si pana acum am avut de fapt numai un armistitiu. De atunci si pana acum, cheltuiala principala a statelor, principala preocupare a oamenilor de stat si a generalilor si principala teama a popoarelor se leaga de un nou razboi, la fel ca in cazul unui armistitiu. Din toate acestea reiese limpede urmatoarea invatatura: 1. Ca Razboiul Mondial, inceput inca din anul 1914, nu pare a se fi incheiat nici pana astazi; 2. Ca de la Razboiul Mondial incoace ideea unui nou razboi domina cu toata autoritatea dispozitiile psihice si eforturile materiale ale popoarelor si statelor; 3. Ca faptele privitoare la inarmarea lumii pun in umbra toate convorbirile si bunele intentii de pace; 4. Ca lumea, din punct de vedere financiar, adica din punctul de vedere al cheltuielilor in scopuri de razboi, este deja in stare de razboi. ______________________________________________________________________________________

„Ce prezintă, în sine, banii actuali? O înşelare, o fantomă, o iluzie, ca şi acele„minuni” diabolice. Toată tehnica produsă devine ceva semnificativ doar în prezenţa a o mulţime de „dacă“: dacă este combustibil, dacă sunt piese de schimb etc. Pe lângă toate acestea, automobilul modern, în absenţa unor ateliere specializate, nici nu poate fi reparat! înseamnă că, în cazul în care dispare un„dacă”, toate acestea devin o grămadă de metal inutil. Exemplul este de faţă: ce are un ţăran acum mai de preţ – calul şi vaca. Iar mai departe e şi mai şi: cea mai mare parte de bani se păstrează fie la bancă, fie în hârtii de valoare. Vor dispărea aceste bănci, vor da faliment, ca să poată fi îngenuncheaţi oamenii. Vor dispărea într-o clipită; asemenea repetiţii au mai avutloc şi cu destul succes. Iar întreprinderile se vor stopa din cauza cataclismelor naturale şi a războaielor. Şi cu ce se va alege omul? Cu o groază de lucruri inutile, pentru achiziţionarea cărora s-au cheltuit ani de viaţă, a căror valoare e destul de relativă chiar şi într-o lume mai reuşită, iar într-o lume a catastrofelor e praf, e nimic.

Îmi amintesc că femeile mă întrebau: să ai în casă covoare şi cristaluri e păcat sau nu? Toată Uniunea a grămădit acestea prin case, chiar mai mult decât a avut nevoie. Şi mai departe? Iar acum imaginaţi-vă că se deconectează electricitatea, gazele şi căldura. Pe ce va schimba omul covoarele şi cristalul? Pentru un topor şi o sobă? Dar cine mai are asemenea lucruri? Unul sau doi dintr-o sută, poate.Şi dacă a venit vorba de lucruri, cât de raţional era construită lumea până la nebunia secolelor 19 şi 20. Hainele se făceau trainice, de nădejde. Se depunea efort pentru a le face şi se întâmpla să le rămână şi nepoţilor, într-atât îşi preţuiau oamenii timpul!

Şi timpul, poate de aceasta, le ajungea pentru toate, să dovedească şi la câmp, şi la biserică, şi de sărbători să stea cu rudele la masă. Dar acum? Încălţămintea – pentru un sezon, hainele – pentru două, ei hai, trei! Dar nu mai e timp pentru rugăciune, nici pentru biserică – lasă că mă rog acasă-, nici pentru copii. Din păcate, aceştia cresc fără supraveghere, părinţii doar sunt preocupaţi să câştige bani. În schimb, nu trăim mai rău decât alţii. Dar trăim?!

Trăieşte doar omul liber, iar cel din robie, robul, doar există.” – Articol: Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

„Astfel ferindu-ne de imprastierea gandurilor si pastrandu-ne constiinta in pace, ne putem apropia de Dumnezeu ca sa ne unim eu El. Caci, spune Sfantul Isaac Sirul, , “in afara de rugaciunea neincetata nu este alt mijioc de a te apropia de Dumnezeu” (Omilia 69).” – Articol: Sfântul Serafim de Sarov ne indeamnă să practicăm rugăciunea inimii. Mulţi părinţi spun că va fi unica soluţie de a rezista în vremurile apocaliptice !!!

„Dacă înaintaşii noştri ar fi fost la fel de neputincioşi, probabil că nu s-ar mai fi vorbit limba românească pe aceste plaiuri. Bărbaţii şi-ar fi părăsit femeile şi copiii când ar fi dat de greutăţi ceva mai mari – când, spre exemplu, nu ar fi avut ce să pună pe masă în afară de o mămăligă şi câteva murături. Femeile şi-ar fi luat lumea în cap când s-ar fi înmulţit copii; căci, în optica de astăzi, „femeia nu e vacă de prăsilă”… (privită astfel, însăşi mama lui Liviu Rebreanu ar fi fost o astfel de „victimă”, născând nu mai puţin de 14 copii). Iar copiii ar fi fugit de acasă când părinţii, de la numai câţiva anişori, i-ar fi trimis cu animalele la păscut. Nimic din toate acestea nu s-au întâmplat de-a lungul veacurilor, deşi oamenii de atunci nu aveau nici drepturile, nici înlesnirile de astăzi, nici atâtea informaţii, telefon mobil, televizor şi internet, concedii şi divertisment…

Ce s-a întâmplat între timp? S-au schimbat oamenii sau condiţiile de viaţă sunt mult mai duşmănoase ca în trecut? Sunt oare companiile transnaţionale mai agresive decât erau turcii şi tătarii de odinioară? Sunt politicienii noştri mai corupţi decât boierii, care-şi trădau fraţii la turci pentru a-şi spori puterea sau mai hulpavi decât domnitorii fanarioţi? Puţin probabil. Agresorii doar şi-au schimbat armele şi strategiile, însă noi nu mai suntem aceiaşi. Ce ne lipseşte? Nu mai găsim puterea, nu mai avem credinţa că putem schimba lucrurile, că putem birui? Ne-am molipsit de psihologia învinsului, a complexatului care nu crede în el – bineînţeles, pentru că nu mai crede cu toată tăria în Dumnezeu?

La Mărăşeşti, de pildă, oastea romană ataca poziţiile fortificate ale germanilor, deşi din toate punctele de vedere eram inferiori. Dar ţăranii aceia aveau în inimă încredinţarea că vor birui. Şi aşa a fost, deşi jertfele nu au fost mici…

Deci problema stă numai în noi. Pe undeva pierdem, se scurge din inima noastră puterea de a face binele – în fond, de a crede şi a nădăjdui. Şi poate că ar trebui să subliniem mai bine acest lucru: oamenii de astăzi dovedesc că încă mai au energie pe care să o cheltuiască în tot felul de nimicuri, într-o muncă adesea epuizantă sau în diferite patimi. De cât efort suntem capabili pentru a cuceri un post bănos sau inima cuiva, pentru a ne cumpăra maşină sau alte lucruri fără de care avem impresia că nu mai putem trăi?! Câtă energie sufletească cheltuim în faţa televizorului şi a internetului, epuizându-ne atenţia într-un milion de informaţii inutile sau tulburându-ne cu ştiri morbide şi filme de groază – senzaţii tari?!

În fond, ceea ce-i lipseşte într-o tot mai mare măsură omului modern e Harul lui Dumnezeu. El singur poate să ne dăruiască acea impresionantă putere lăuntrică de a lupta până la jertfa de sine, până la moarte, cu încredinţarea că biruinţa nu va întârzia. Harul lui Dumnezeu e ceva greu de identificat şi de înţeles pentru mintea omului modern, hrănită cu multă teorie evoluţionistă şi cu mult materialism. Este acela fără de care, numai neştiind ce însemnă cu adevărat fericirea, oamenii se pot socoti fericiţi. Fără el, binele nu mai poate fi făcut – sau ceea ce facem nu este, în esenţă, bine.” – Articol: De ce suntem atât de neputincioși?

______________________________________________________________________________________

Profeţia Părintelui Arsenie Boca despre România e pe cale să se împlinească

Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. – (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)
Profetia Parintelui Arsenie Boca se pare ca se va implini: Budapesta, Kievul, Sofia si Moscova asteapta o “conjunctura favorabila” pentru a rupe teritorii din Romania, ameninta Nezavisimaia Gazeta. Iar vinovata este clasa politica romaneasca care a inrobit Romania americanilor, in loc sa fi jucat inteligent de pe pozitia neutralitatii: 
Un asa-zis analist rus, Zurab Todua, ameninta Romania, in urma cu o saptamana, ca modificarile teritoriale pe care le-ar avea in vedere nu vor afecta doar Republica Moldova si Ucraina, ci risca sa se intoarca impotriva sa si sa ii aduca propriile pierderi teritoriale. Astfel, “specialistul” afirma ca tara noastra ar putea pierde Transilvania, in favoarea Ungariei, si ca nici Bulgaria nu ar sta cu mainile in san. Mergand pe o idee asemanatoare, cu titlul “Moldova amenintata de ’scenariul kosovar’” si subtitlul “Presedintele Romaniei, Traian Basescu, incepe jocuri riscante”, publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta scrie (sub semnatura aceluias “expert”) ca liderii de la Bucuresti ar trebui sa ia in considerare ca, in timp ce ei calculeaza avantajele de pe urma “inghitirii” Republicii Moldova, cu o si mai mare speranta asteapta o “conjunctura favorabila” Budapesta, Kievul, Sofia si Moscova. Orice incercare de a pune intr-o forma sau alta sub semnul intrebarii granitele stabilite in Europa de Est vor lovi inevitabil interesele Romaniei.“Bucurestiul recunoaste Republica Moldova si sprijina integritatea sa teritoriala”, a declarat zilele trecute presedintele roman Traian Basescu, la Sulina. Prin aceasta, liderul roman a incercat sa-si nuanteze afirmatiile mai vechi pe aceasta tema: nu cu mult timp in urma Basescu declara ca Romania nu recunoaste granita cu Republica Moldova, care este, de fapt, o consecinta a Pactului Ribbentrop-Molotov, scrie cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta, citat de Agerpres.Potrivit sursei citate, pozitia Bucurestiului fata de vecinii sai estici – Republica Moldova si Ucraina – a fost mereu una duplicitara. Recunoscand in vorbe granitele stabilite, mai ales in ajunul aderarii la Uniunea Europeana in 2007, in realitate, oficialitatile romane subliniau mereu necesitatea “condamnarii consecintelor Pactului Ribbentrop-Molotov”. In acelasi timp, ele ignorau cu o incapatanare de invidiat amanuntul ca respectivul pact si-a pierdut din credibilitate din momentul in care Germania a atacat URSS, la 22 iunie 1941, sustine ziarul.Diplomatia romana reusise sa plaseze unele pasaje privind condamnarea consecintelor pactului in tratatele de baza semnate cu Ucraina si Rusia. La acea data, aminteste Nezavisimaia Gazeta, Kievul si Moscova ignorasera atentionarile specialistilor privind pericolul subevaluarii echilibristicii verbale din jurul pactului. Intre timp, acest lucru a permis crearea de premise pentru ridicarea problemei Pactului Ribbentrop-Molotov.Romania nu a reusit sa “digere” Basarabia si “alte teritorii obtinute in 1918″Astazi, pozitia Romaniei s-a schimbat: acum nu mai este vorba de condamnare, ci de necesitatea de a lichida consecintele pactului. Prin aceasta, sustine ziarul rus, Romania intelege in primul rand lichidarea statalitatii Republicii Moldova si, in al doilea rand, alipirea la Romania a teritoriilor Bucovinei de Nord si Basarabiei de Sud, care intre 1918 si 1940 intrau in componenta sa, iar acum sunt parti ale Ucrainei.Autorul rus, deranjat de ziarul ZIUA

Incercand sa fundamenteze aceste pretentii, politicienii, diplomatii si jurnalistii romani ( este citat Ziarul ZIUA chiar la inceputul materialului) invoca exemplul reunificarii Germaniei, precedentul Kosovo, Timorul de Est, atat de adorat de separatistii de toate neamurile, si recunoasterea de catre Rusia a Osetiei de Sud si Abhaziei. Insa ei nu tin cont de elementele istorice si de faptul ca statele lumii fac parte din “categorii de greutate diferite”, comenteaza cotidianul rus.

De fapt, intre cele doua razboaie mondiale Romania a incercat dar nu a reusit sa “digere” Basarabia si alte teritorii obtinute in 1918: nu au ajuns resursele, fortele, experienta administrativa si intelectul, comenteaza publicatia citata. In mare parte, tocmai din acest motiv in a doua jumatate a anilor 30, in Romania, s-a declansat o criza politica interna care a dus la dictatura si la participarea tarii de partea Germaniei in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Romania contribuie nu doar la schisma dintre vecini, ci si din propria tara

Din pacate, de cele mai multe ori lectiile istoriei sunt date uitarii. Aspiratia de a nu recunoaste “consecintele politico-juridice ale pactului” urmareste scopul de a “deschide ulterior dosarul problemei, atunci cand conjunctura politica va deveni mai favorabila”. Se pare ca Basescu a ajuns la concluzia ca acum este timpul potrivit, scrie cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta.

La data de 29 iulie, in Republica Moldova au fost programate alegeri parlamentare anticipate. Potrivit Nezavisimaia Gazeta, este de asteptat ca rezultatele acestora nu vor fi din nou pe placul opozitiei, care va incerca iarasi sa-si aduca sustinatorii in strada, ca la 7 aprilie. O parte din opozitia moldoveana considera ca statul Republica Moldova nu trebuie sa existe, iar Romania sprijina aceste atitudini.

Insa, atentioneaza cotidianul rus, liderii de la Bucuresti ar trebui sa ia in considerare ca, in timp ce ei calculeaza avantajele de pe urma “inghitirii” Republicii Moldova, cu si mai mare speranta asteapta aceasta “conjunctura favorabila” Budapesta, Kievul, Sofia si Moscova. Orice incercare de a pune intr-o forma sau alta sub semnul intrebarii granitele stabilite in Europa de Est vor lovi inevitabil interesele Romaniei.

Cei un milion si jumatate de maghiari din Transilvania aspira demult la autonomie, iar expansiunea Romaniei spre Est va dezlega mainile Budapestei. Pentru unguri, Transilvania inseamna mai mult decat Kosovo pentru sarbi, subliniaza cotidianul rus.

Alimentand aspiratiile unioniste din Republica Moldova, Romania contribuie nu doar la schisma dintre vecini, ci si din propria tara.

Traian Basescu vrea confruntari interetnice, conflicte si razboaie

Nu toti locuitorii Romaniei sprijina ideea unirii cu R.Moldova, iar in aceasta tara unirea nu va fi acceptata de o parte importanta – sau chiar majoritara – de moldoveni, fara a mai vorbi de rusi, ucraineni, gagauzi, bulgari si de reprezentantii altor nationalitati.

Traian Basescu a pus la cale un joc periculos: spre deosebire de UE, care propune o miscare evolutionista catre stergerea granitelor, presedintele Romaniei vrea sa impuna calea revolutionara, echivalenta cu noi confruntari interetnice, cu conflicte si razboaie. In final, chiar integritatea teritoriala a Romaniei ar putea fi pusa sub semnul intrebarii, conchide autorul articolului.

______________________________________________________________________________________

Profeţiile Fericitei Matrona (1881-1952)

“Cât de milă îmi este de voi. Veţi trăi până în timpurile cele de pe urmă. Viaţa va fi tot mai rea şi mai rea. Apăsătoare. Va veni timpul când vi se va pune în faţă crucea şi pâinea, spunându-vă: „Alegeţi!” „Noi alegem crucea”.
„Maică, dar cum se va putea trăi atunci?”
Ea: „Noi ne vom ruga, vom lua puţin pământ, vom face cocoloaşe, ne vom ruga lui Dumnezeu, le vom mânca şi vom fi sătui”. Fără de război veţi muri cu toţii, vor fi multe jertfe, toţi morţii vor zăcea pe pământ. Şi iată ce vă mai spun: seara veţi fi cu toţii pe pământ, la suprafaţă, iar dimineaţa, trezindu-vă, toţi veţi dispărea sub pământ. Fără război merge războiul“. – Articol: http://profetiiortodoxe.blogspot.com/2012/01/profetiile-fericitei-matrona-1881-1952.html
______________________________________________________________________________________
Urmăreşte Documentarul Conspiritus Remakehttp://www.satanism.ro/2011/09/13/conspiritus-remake/
______________________________________________________________________________________

PROFEŢIA ASUPRA ROMÂNIEI – A TREIA PARTE – MOARTEA LUI BĂSESCU

http://draculea-andreea.blogcreativ.ro/Primul-blog-b1/PROFETIA-ASUPRA-ROMANIEI-A-TREIA-PARTE-MOARTEA-LUI-BASESCU-b1-p8.htm

GUPTA SWAMI – PROFEŢIILE DESPRE MOARTEA LUI BĂSESCU.


INAINTE DE A ÎNCEPE SĂ LE SPUN… VREAU SĂ VĂ REAMINTESC CEEA CE AM ZIS PE FACEBOOK… ASEDIEREA BUCUREŞTIULUI DUCE LA ASASINAREA LUI TRAIAN BĂSESCU, ŞI PENTRU ASTA M-AŢI DENIGRAT. ACUM VĂ ARĂT DOVADA….SĂ NU UITĂM, EU AM ZIS-O DIN PUNCT DE VEDERE AL STRATEGIILOR…ACUM O ZIC DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL… BĂSESCU SE V-A SINUCIDE SAU VA FI ASASINAT!

 

Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul Gupta Swami a făcut o serie de profeţii cutremurătoare. Acestea sunt în concordanţă deplină cu profeţiile unui alt indian şi anume, Sundar Singh, profeţii care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceauşescu. În cazul în care aceste profeţii recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunţă, totodată, la unison cu profeţiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă la faţă atât a României, cât şi a întregii planete.

Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:

„Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toţi românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost şi Elena Ceauşescu, dar dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească şarlatan şi apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România. Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar la procesul soţilor Ceauşescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre şuşotelile Elenei Ceauşescu atunci când se afla cu Nicolae Ceauşescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu.”

Moartea actualului preşedinte (Băsescu) va declanşa apoi în România tulburări sociale fără precedent

„În viitor va începe un înfiorător război mondial – cel de-al treilea şi ultimul – ce va fi declanşat şi întreţinut de forţele oculte satanice ce conduc la ora actuală omenirea. România va participa la acest război încă înainte de extinderea şi transformarea lui într-un război de anvergură mondială, din cauza politicii năroade a conducătorilor ei (sunt semnificative, în această direcţie, nenumăratele ştiri care deja au apărut şi continuă să apară pe ici, pe colo în presa din România şi care anticipează acest război: «România se pregăteşte de război», «Preşedintele Băsescu este loial şi aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, târâtă România în războiul altora fără ştirea poporului?»). Datorită declanşării celui de-Al Treilea Război Mondial, tinerii din această ţară (români) vor muri în număr mare, pe capete, în unele ţări străine în locul unor străini, războindu-se pentru o cauză ce este complet străină de interesele românilor. Preşedintele României (Băsescu) va fi ucis până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanţii lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. La scurt timp după moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României va declanşa tulburări sociale fără precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgăre de zăpadă ce se rostogoleşte vertiginos, declanşând o imensă avalanşă pe panta nenorocirilor româneşti.

În viitorul apropiat, românii din această ţară vor ajunge să trăiască chiar mai rău decât pe vremea dictatorului Ceauşescu

„Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această ţară şi, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei ţări. După ce actuala guvernare (preşedintele Băsescu) va câştiga din nou alegerile, cam în a doua jumătate a acelui mandat se va declanşa o altă revoluţie în România, iar acea revoluţie va fi cu totul diferită de revoluţia care a avut loc în anul 1989. Trebuie să ştiţi că, înainte să se declanşeze acea nouă revoluţie în România, guvernarea va fi extrem de brutală şi se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democraţie. Înainte de dezlănţuirea acelei revoluţii, românii o vor duce chiar extrem de rău. Viaţa lor va fi mai grea şi mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceauşescu. În acele vremuri, înainte să se declanşeze acea revoluţie în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare şi deosebit de aspre. Cei ce se vor afla la conducerea ţării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman şi chiar necruţător. Criza socială ce va apare atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentaţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceauşescu au adus la conducere alţi dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi şi mai lacomi decât a fost dictatorul Ceauşescu. La un moment dat, masele de români îşi vor da seama că după revoluţia ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău.”

Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi.

„În timpul acestei noi revoluţii care va izbucni în viitorul apropiat în România, zeci de mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii care era aşteptată de atâţia ani. În timpul acelei revoluţii ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată «vânătoare de vrăjitoare» împotriva vechilor comunişti, cât şi a tuturor acelora pe care voi, cei din această ţară, îi numiţi foştii securişti. În timpul acelei revoluţii, România se va scălda pur şi simplu într-o mare baie de sânge ce va fi pe alocuri asemănătoare cu ceea ce se petrece în filmele despre personajul Dracula pe care le-aţi vizionat (ecranizările romanului scriitorului Bram Stoker). Luaţi aminte că atunci, în timpul acelei noi revoluţii, vor muri atât mulţi oameni ce au fost vinovaţi, cât şi mulţi oameni nevinovaţi. Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluţie se va dezlănţui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internaţională va fi profund şocată de ceea ce se va petrece atunci în această ţară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme şi de dificultăţile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă şi nu va interveni în această ţară. Atât datorită lipsurilor, cât şi datorită bolilor care se vor declanşa şi a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluţii, toate acestea combinându-se şi cu cel de-Al Treilea Război Mondial, populaţia României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi. O parte din aceste averi vor ajunge până la urmă în mâinile rebelilor şi ale revoluţionarilor ce vor scăpa de sub orice autoritate statală. Din acest haos însângerat, România va ieşi până la urmă mult purificată.”

Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase atunci când vor apăra România

„Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat paşii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici se va înălţa, în întâmpinarea destinului său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaşte, poate, mileniul care a început. Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde îşi va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulţime de calităţi excepţionale. Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aş putea numi „stâlpii spiritualităţi româneşti“, concretizaţi în incomparabilele şi genialele opere de artă care sunt mânăstirile Moldovei. Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă. El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi va atinge cea mai mare înflorire economică. În acele vremuri, militarii români vor fi aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau anapoda, fără niciun ţel, şi îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii împotriva celor care vor ataca această ţară, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca şi acelea ale înaintaşilor lor. Trebuie să ştiţi că toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un ţel nobil, o cauză dreaptă şi un conducător bun şi înţelept, care va fi capabil să-i călăuzească. În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa spirituală, politică, socială şi economică a acestei planete.”

România va deveni pilonul noii orânduiri internaţionale pe această planetă

„Raportul de forţe se va transforma radical în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările ce vor fi puternic spiritualizate vor dobândi apoi supremaţia mondială. Trebuie să ştiţi că ţările noastre, India şi România, vor deveni în acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională ce va apare atunci. Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia (ce va fi aproape în totalitate spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială ce va fi chiar mai brutală decât cea românească) vor deveni nişte sui generis coloane de susţinere a dezvoltării mondiale, dezvoltare ce va fi bazată mai mult ca niciodată pe spiritualitate, pe cultură, pe religie, pe bună înţelegere, pe iubire şi pe artă, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste şi lipsite de suflet. Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispare din istorie şi printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeană şi NATO. Toate acestea se vor prăbuşi şi vor dispărea. SUA se va prăbuşi deoarece are picioare de lut şi fiindcă structurile sociale în această ţară au fost consolidate pe minciună şi pe felurite premise false. Slăbiciunea SUA va fi demonstrată adeseori în cursul celui de-Al Treilea Război Mondial, în urma căruia hegemonia SUA va dispărea.”

Reclame

Un comentariu la “Evitaţi al III-lea Război Mondial ~ Discurs către umanitate

  1. Deşi acest model este deseori numit după Hegel, el nu l-a folosit niciodată ca formulare specifica. Hegel atribuie terminologia lui Kant. Dialectica este, cum susţine Hegel, o metodă care admite, in mod constitutiv, contradicţia. Raţionamentul lui Hegel este urmatorul: Lumea posedă raţionalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Ea nu este o ingrămadire haotică de obiecte. Ea este în permanentă mişcare şi dezvoltare. Totul este dat de la bun inceput. Totul are o finalitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s