Uciderea lui Osama bin Laden pe 1 Mai 2011

Invazia din Irak, s-a încheiat brusc la 1 Mai 2003. – 10 state au fost primite în UE, la 1 Mai 2004. – Oamenii au sărbătorit moartea lui Osama bin Laden, pe … 1 Mai 2011.

Ce altceva mai înseamnă ziua de 1 Mai ?

După anunţarea morţii lui Bin Laden, sute de oameni s-au adunat în faţa Casei Albe, strigând de bucurie: „SUA, SUA!”.

În astfel de timpuri, o linie este trasă între cei care pot gândi critic, şi cei care sunt luaţi de valul „furtunilor” de mizerii manipulatoare ale Mass-media; Între cei care înţeleg complexitatea situaţiei, şi cei care ar prefera să nu ştie; Între cei care pot înţelege motivele ascunse ale elitei, şi cei care ies în stradă cântând „SUA, SUA!”.

În dimineaţa de 1 Mai 2011, preşedintele SUA, Barak Obama, a declarat că este un triumf şi o sărbătoare. A proclamat că odată cu moartea lui Osama, „s-a făcut dreptate”. Vârtejul media ce a preluat acest anunţ, a fost la fel de egal în a sărbători evenimentul: „Este o zi mare pentru America, şi pentru întreaga lume” … „Cea mai bună ştire de după 11 Septembrie 2001” … „Cu toţii o să ne amintim unde am fost când am auzit această ştire” … Întregul eveniment, a fost umflat artificial, exagerat, şi glorificat.

Moartea unui om, ar trebui să fie motiv de bucurie şi sărbătoare? De când am devenit un stat aşa de barbar? Pentru că a comis atentatul 9/11? A cauzat el şi explozia Clădirii 7? Să te ia naiba Osama, pe tine şi pe echipa ta de ingineri!

Am să te scutesc de tot discursul „11 Septembrie, a fost un atac inscenat din interiorul guvernului SUA„, pentru că ştiu că majoritatea cititorilor acestui site, deja îl cunosc. Dacă este aşa, de ar trebui să ne mai pese dacă Bin Laden a murit sau nu? Este el cu adevărat mort? A murit cumva deja de 9 ani? Cine ştie cu adevărat? Trăim într-o eră a evenimentelor artificiale generate de media, complet înscenate. De ce moartea lui Bin Laden a fost anunţată în seara de 1 Mai? Pentru că era sacrificiul necesar pentru „cea mai magică perioadă a anului”, lansată de Nunta Regală.

Beltane

Un om de răchită, este ars în timpul Festivalului Beltane din 2004.

1 Mai, sau Ziua Mai, era considerată de unele culturi o sărbătoare importantă, în special în cercurile oculte, datorită alinierilor celeste. În doctrina Illuminati, este considerată a doua cea mai importantă zi a anului. De fapt, Ordinul Bavarian Illuminati, a fost fondat pe 1 Mai 1776.

În Europa, este numită festivalul Beltane, o sărbătoare celtică, antică, a sexualităţii, fertilităţii… şi sacrificiilor de sânge.

„Se presupune că sacrificii animale erau săvârşite de fiecare Beltane, pentru a asigura fertilitatea culturilor, totuşi, odată la 5 ani, Celţii Highland, sacrificau oameni, dintre criminali şi prizonierii de război.” – Sursa

Originile festivalului Beltane, pot fi urmărite înapoi până la sărbătoarea Zeului Sumerian Enlil – care ne este cunoscut ca Baal. Se spune că numele Beltane (pronunţat „B’yal-t’n”) provine din cuvântul Baal. Sărbătorile festivalului Beltane sunt foarte similare ritualurilor antice pentru zeu. Asemănările misterioase dintre aceste două culturi, aparent distante, ar putea fi subiectul unei întregi serii. Un lucru e sigur : Baal este o figură importantă în doctrina Illuminati.

„În doctrina Orientului Mijlociu, Baal a fost omorât şi aruncat în lumea subterană, de unde a fost readus la viaţă de puterile surorii / iubitei sale Anat. Prin urmare Baal este asociat cu ciclurile sezoniere şi venirea primăverii şi a culturilor. Asta se reflectă în festivalul Beltane, care culminează cu căsătoria simbolică a Zeului Iarna şi Zeiţei Primăvara (sau Regele Iarna şi Regina Mai). În festival, Regina Mai era o figură maternă a pământului. Cuvântul Baal înseamnă domn sau soţ. În împerecherea Regelui Iarna şi Reginei Mai, pământul şi cerul erau unite, şi fertilitatea şi viaţa erau reaprinse simbolic în animale, oameni şi natură.” – Jane Adams, Documentele selectate ale Jane Adams

„Prin analogie şi prin credinţa că poţi controla sau ajuta puterile naturii practicând magie, în special magie compătimitoare, sexualitatea ar putea caracteriza parte din cultul Baal şi Ashtar. Aluziile post-etilice ale cultului Baal sugerează că orgiile predominau. Pe vârfurile dealurilor şi munţilor a inflorit cultul dăruitorilor, şi „sub fiecare copac verde” era practicată imoralitatea, considerată că aduce belşug culturilor. Sacrificii umane, arderea tămâiei, exerciţii violente şi extatice, arcuiri ceremoniale şi săruturi, pregătirea prăjiturilor sacre (de-asemenea în Asherah), apar printre păcatele denunţate de profeţii post-etilici; şi arată caracteristicile cultului Baal (şi Ashtar), incluzând idolatrie, întâlnite în diferite părţi ale lumii Semite (şi non-Semite), dar sub alte nume.” – W. Robertson Smith şi George F Moore, Baal

Credinţele şi ritualurile antice sunt o parte complexă din practicile oculte ale Illuminati. Pe măsură ce simbolismul şi felul lor de a opera sunt introduse în societate, ritualurile lor cândva secrete, sunt acum practicate în masă. Masele devin participanţi fără habar, la festivităţile lor oculte, neştiind că de fapt contribuie la potenţarea acestora.

În concluzie

Mujahedinii au fost recutaţi la sfârşitul anilor 70, de către Zbigniew Brzezinski, Consilierul Securităţii Naţionale SUA al Jimmy Carter (Brzezinski este astazi principalul consilier politic al lui Obama). Grupul militar era antrenat de SUA să respingă forţele ruse din Afghanistan. Bin Laden era antrenat de CIA să lupte împotriva comuniştilor. Talibanii sunt un produs secundar al mişcării create de CIA-ul SUA.

De la căderea URSS, Bin Laden şi Talibanii lui, servesc alt scop: scuza pentru invazia ţărilor cheie din Orientul Mijlociu, sub pretextul de „război împotriva terorii”. În 2001, aproximativ după 15 minute de la al doilea impact în WTC, poza lui Bin Laden apărea la televizor. Era ţapul ispăşitor ideal şi omul negru perfect pentru a speria poporul American. Asta a asigurat invazia necontestată a Afganistanului sau a Irakului. Chiar a ajutat la îmbunătăţirea si votarea aberaţiei[dictatoriale], numite „Actul Patriot”.

În 2011, Bin Laden nu mai este folositor Planului Ocultei. În plus guvernul Obama avea nevoie de asta pentru a-şi creşte popularitatea până la următoarele alegeri. Prin urmare, într-o combinaţie clasică de ritualuri oculte şi activism politic, moartea lui Bin Laden a fost anunţată pe 1 Mai 2011, cu triumf şi veselie. Prin CNN, NBC, CBS, ABC şi FOX, milioane de telespectatori s-au bucurat de moartea unui om, la fel cum ţăranii antici se bucurau la sacrificiile umane către Baal.

„Acest nume de demon apare pentru prima dată în Biblie, atunci când regele Ohozia al Israelui, rănindu-se după ce a căzut dintr-un foişor, trimite nişte mesageri pentru a-l întreba pe Baal-Zebub, când se va vindeca: Regi IV (1:2): “Iar Ohozia, căzând printre gratiile foişorului său cel din Samaria, s-a îmbolnăvit şi a trimis soli şi le-a zis: “Duceţi-vă şi întrebaţi pe Baal-Zebub: Mă voi însănătoşi eu oare din boala aceasta?” şi aceştia s-au dus să întrebe. Profetul Ilie îi spune regelui Ohozia să moară, căci, în loc să-l întrebe pe Dumnezeu când se va vindeca, el a vrut să-l întrebe pe demonul Baal-Zebub.”

Baal

Câţiva demonologi îl consideră comandantul suprem al armatelor infernale. Era divinizat de caldeeni, de babilonieni şi de sidonieni, uneori chiar şi de izraeliţi. Cei care i se închinau nu ştiau dacă e bărbat sau femeie. Mahomedanii povestesc că Abraham, cunoscându-l pe adevăratul Dumnezeu, a pândit momentul când tatăl lui era plecat, a sfărâmat statuile idolilor, cu excepţia celei a lui Baal, la gâtul căreia a atârnat securea cu care le-a sfărâmat pe celelalte. Când tatăl lui s-a întors, Abraham i-a spus că idolii s-au certat între ei din cauza unei ofrande de grâu, şi că Baal, cel mai puternic, i-a distrus pe ceilalţi. – Sursa

Într-o versiune îndobitocită, politizată şi ‘Illuminati-zată’ a festivalului Beltane, masele au sărbătorit ritualul sacrificiului unui om, şi fără să-şi dea seama, au participat la una din cele mai importante sărbători [satanice] ale Illuminati.

Festivalul Beltane al Focului, 1 Mai 2011

Uraa, Osama este mort! 1 Mai 2011

Sursa principală: VigilantCitizen
PS: sunt peste 500 de comentarii la articolul de pe VigilantCitizen – enjoy 🙂
Reclame

3 comentarii la “Uciderea lui Osama bin Laden pe 1 Mai 2011

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s